lauantai 21. heinäkuuta 2018

Suomen alhaiseen syntyvyyteen on syynsä

Lasten vähäinen syntyvyys puhuttaa suomalaisia. Joku asiantuntija taho (en muista mikä) totesi tilastojen perusteella, että lasten syntyvyys suomessa on yhtä alhaisella, jopa alemmalla tasolla kuin Suomen nälkävuosina.
Tämän tosiasian tunnustavat muutkin asiasta perillä olevat tahot kaikkialla. Myös poliitikot ovat tämän tajunneet. Niinpä suurimman oppositiopuolueen puheenjohtaja Antti Rinne patistelikin eduskunnassa suomalaisia tekemään lapsia. Tasavaltamme presidentti näytti esimerkkiä.
Toki suurin osa kansasta on tajunnut tämän jo paljon aikaisemmin.
Kun poliitikoilla lainsäätäjinä ja kansan keulakuvina on todella suuri vastuu, sekä vaikutus kansan mielipiteisiin ja käyttäytymiseen, patistelut lapsen hankkimiseen näyttää suoraan sanoen hurskastelulta. Nimenomaan heidän säätämänsä lait ohjaa ja määrää kansan käyttäytymisen. Eikä lasten syntyvyys tee tästä poikkeusta.
Nimenomaan eduskunnan säätämien lakien mahtikäskyllä, määrätietoisesti on lähdetty muuttamaan perinteistä, Jumalan luomaa ja ainoaa toimivaa perhemallia, joka perustuu miehen ja naisen väliseen avioliittoon. Lasten syntymiseen tarvitaan mies ja nainen, ei se muuten onnistu.
Poliitikot ja heihin uskova kansa: niin kauan kun kiellätte nämä faktat ja lainalaisuudet, ette ole tunnistavinanne miestä naisesta, poikaa tytöstä, puhutte ja käskette puhumaan sanktioiden uhalla sukupuolettomasta henkilöistä, miettikää, miten vakavasti otettavia te olette.
Yritätte lakeja säätämällä muuttaa perinteisen, ihmiskunnan alusta lähtien luodun ja toimivan perhemallin, minkä pohjalle meidän isämme on tämän hyvinvointi yhteiskunnan perustan laskeneet.
Ajatte ministeriöissä, ilmeisesti lapsiasiain valtuutetun hellimää ajatusta, että lapset pitäisi varjella 18-vuotiaaksi asti joutumasta kristillisen kasvatuksen kohteeksi. Kiellätte perustuslain vastaisesti päiväkodeissa ja kouluissa puhumasta hengellisiä asioita, rukoukset mukaan lukien. Korvaatte väkivalloin meihin jokaiseen suomalaiseenkin jo syntymässä istutetun Jumala kaipuun (kristinusko) muilla uskonnoilla, kuten joogalla, evoluutioteorialla ja muilla vastaavilla (uskontoja nekin ovat).
Halveksitte lasten omien vanhempien kykyä kasvattaa ja hoitaa lapsensa. Haluatte ohjata lapset mahdollisimman pieninä kodeistaan päiväkoteihin yhteiskunnan kasvatettavaksi. Sillä verukkeella, että molemmat vanhemmat pääsevät "työelämään" tekemään ns. "tuottavaa työtä" kansakunnan talouden kohottamiseksi.
Toisin sanoen uhrautumaan mammona nimisen epäjumalan alttarille, kasvattamaan entisestään pienenevän hyväosaisen ja muulla kuin työnteolla rikastuneen kansanosan paisuvaa pussia.
Teette tulonsiirtoja lapsiperheiltä ja muilta vähäosaisilta suurituloisten hyväksi. Tämän ovat jotkut poliitikot, laskevia kannatuslukujaan analysoidessaan televisio haastattelussa myöntäneetkin.
Näillä teidän toimenpiteillä on iso vaikutus kansan halukkuuteen hankkia lapsia. Kun liikkuu silmät ja korvat auki ihmisten keskellä, kuulee ihan yleisellä tasolla, vakaumuksesta riippumatta pohdintoja: en uskalla lapsia hankkia, sillä kauhistuttaa ajatella, millaisen yhteiskunnallisen helvetin keskelle lapset joutuisi. Nämä ei ole houreita, vaan kansan mielipiteitä.
Pakostakin tuntuu, että suurimpaan osaan poliitikkoja, heidän ohjailemia virkamiehiä ja isoon osaan suomen kansaa pätee nämä Jeesuksen sanat: ”kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö ja näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.”
Yhteiskunnassamme kärsivät ihmiset eivät ole kristinuskon ja kristillisen kasvatuksen uhreja. Ne ovat ”uskonnottomuuden uhreja”.
Jos olisin tilanteessa, hankinko lapsia vai ei. Totta kai niitä hankkisin. Lapset ovat Herran lahja ja huolehtisin lasteni kristillisestä kasvatuksesta. En antaisi kenenkään pilata minulle kuuluvaa oikeutta. Siis kannustan hankkimaan lapsia!
Ps. Katson, että tähän julkiseen kannanottooni minulla perustuslain nojalla ja suomalaisena veronmaksajana on oikeus. Jos tämä oikeus minulta evättäisiin, katson, että minun perusoikeuksiani on loukattu ja olisi syyllistytty lainrikkomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti